X
X
Back to the top
X

TATTOOS

Een tatoeage nemen is voor iemand niet zo moeilijk, een tatoeage kiezen voor het leven is wel erg moeilijk. Het is daarom dan ook verstandig om eens rustig om je heen te kijken wat zo al de mogelijkheden zijn. Het is vaak ook niet onverstandig om een tatoeage alleen uit te gaan zoeken, zonder dat je door een ander kan worden beïnvloed.

Er zijn tegenwoordig vrij veel mensen die zoveel van elkaar houden dat ze hebben besloten om de naam van de ander op de huid te laten zetten , maar er zijn ook zo veel mensen die weer in een tatoeage shop komen om de naam van de ex er weer af te laten halen doormiddel van een cover-up; dit is zonde en kost extra geld. Weet waaraan je begint.

Is er nu een tatoeage die je erg mooi vindt maar je stoort je bijvoorbeeld aan een zon of een kleur bij die tatoeage, geen paniek, overleg met mij hoe je het liever wilt hebben, dan lost ik het voor je op.

Als u na het maken van de afspraak besluit dat u toch een andere tatoeage wilt , neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op in verband met de tijd die ik voor iedere klant vrijhoud. Tevens kan dit inhouden dat de afgesproken prijs veranderd.

ALLES WAT JE MOET WETEN

KAN IK ZOMAAR LANGSKOMEN?

Voor het zetten van een tatoeage werk ik uitsluitend op afspraak.

Maak gewoon eens een afspraak om langs te komen om je wensen door te spreken en vervolgens een datum af te spreken. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om kennis te maken en vragen te stellen.

Als je ver weg woont en je wil een prijs weten dan kunt je mij het beste een email sturen met daarin voorbeeld van je tatoeage. Vermeld daarbij het formaat(lengte en breedte in centimeters), de plek, kleur of geen kleur, tekst, lettertypes etc. Zonder deze gegevens kan ik geen prijsopgave geven via de mail. Mocht je op de afspraak komen met een ander formaat en/of andere aanpassingen kan dit invloed hebben op de via de mail doorgegeven prijs van de tatoeage.

WAT MOET IK MEENEMEN OP MN EERSTE AFSPRAAK?

Neem printjes of foto’s mee van het onderwerp of voorbeelden van de stijl die je mooi vindt. Je kunt een eigen tekening maken, zodat we die als basis kunnen gebruiken. Ik help je graag om een unieke tattoo te ontwerpen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter ik de tattoo voor jou kan maken. Vergeet ook niet een indentiteitsbewijs mee te nemen.

Als je vragen hebt, maak dan eventueel een vragenlijstje, zodat je niets vergeet.
Denk er ook over na of het ontwerp past bij het lichaamsdeel waar het op komt. Een mini-vlindertje staat prachtig op je pols, maar ziet er op je schouder al snel uit als een klein vlekje.

ANTIBIOTICA

U maakt geen gebruik van antibiotica , dit gaat zeer zeker ten koste van uw nieuwe tattoo!
Wacht na de antibiotica-kuur zeker tien dagen met het zetten van een tattoo.

BLOEDVERLIES

Drink een uur van te voren 1 glas appelsap op om het bloed iets dikker te maken zodat er weinig bloedverlies optreedt en de inkt mee uitbloedt.

DRUGS EN ALCOHOL

Je kan het beste 48 uur voor het plaatsen van de tatoeage geen alcohol, drugs of andere bloedverdunnende middelen zo als aspirine en ibuprofen gebruiken, dit beïnvloedt de tatoeage. Wanneer er drank genuttigd wordt is de kans op bloeden enorm toegenomen en zal dit de inkt uit de huid drukken en zal de tatoeage eerder doen verbleken.

EET VAN TE VOREN

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt dient u minimaal een half uur van te voren een goede maaltijd hebben genuttigd.

Je zult merken dat dit zeer belangrijk is. Wanneer ik begin met het plaatsen van de tatoeage, dan kan de suikerspiegel zeer snel dalen wat kan leiden tot flauwte.

Voel je dit aankomen meld dit dan meteen aan mij. Mensen die suikerziekte hebben moeten dit melden bij mij.

KADO BON

Ook kunt u bij mij een cadeaubon kopen voor een tatoeage. Een cadeaubon is één jaar geldig na datum van afgifte. Een cadeaubon wordt nooit in geld uitgekeerd.

WAT KOST EEN TATTOO?

Ik kan niet zomaar een prijs geven voor een Tatoeage via de telefoon, mail en facebook.

Ik heb geen vaste uurprijs. De prijs is geheel afhankelijk van de tatoeage zelf, het formaat, de plek, kleur of geen kleur.

Wel heb ik een starttarief van € 50,- dit is natuurlijk inclusief 1 keer bijwerken (mocht dit nodig zijn).

Dit starttarief is voor alle kleine tatoeages (ook al wilt u maar 1 letter laten zetten, ik moet toch een nieuwe naald, inkt en andere materiaal gebruiken, wat hierna wordt weggegooid) Als je vragen hebt wat betreft de prijs van een tatoeage is het beter om een afspraak te maken om langs te komen in de studio.

ONTWERP

Ik neem uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar jouw ideale tattoo. Eigenlijk is bijna alles dat je op een plaatje kunt krijgen, vertaalbaar naar een tatoeage. Heb je een foto van een mooie bloem, dan tekenen we deze als tattoo in de stijl die je wilt. Een plaatje van internet is natuurlijk prima, maar aarzel niet om zelf foto’s te maken van het onderwerp van jouw keuze. Probeer het zo origineel en uniek mogelijk te maken. Wat je ook kiest, denk er wel goed over na: een tattoo heb je voor de rest van je leven!

Voor letters en schrift kun je de lettertypen op je eigen computer gebruiken. Heb je hier niet genoeg aan, bekijk danDafont.com of Fontspace.com Hier kun je meteen jouw tekst in verschillende stijlen zien. Vermeld altijd de naam van het lettertype dat je hebt uitgezocht aan mij. Racistische of anderzijds aanstootgevende tattoos, tattoos op hoofd of gezicht worden bij mij niet gezet.

Het is ook mogelijk meerdere afbeeldingen te combineren en daar één tattoo van te maken. Dit zal altijd in overleg gebeuren.

TATTOO ZETTEN VANAF 16 JAAR

Dragonfish tatoo’s brengt geen tatoeages aan bij personen onder de 16 jaar, ook niet met toestemming van ouder/verzorger. Wel vanaf 16 jaar vergezeld en ondertekend door 1 ouder.

AANBETALING

Wanneer je een afspraak maakt voor het laten plaatsen van tatoeage dient u er rekening mee te houden dat er een aanbetaling gevraagd kan worden. Meestal bedraagt het bedrag zo’n 25% van het totaal bedrag. Als u een grote tatoeage laat plaatsen waarvoor meerdere sessies nodig zijn betaald u per afspraak een afgesproken bedrag aan. Er is een pinautomaat aanwezig.

AFSPRAAK VERZETTEN

Als u uw door omstandigheden 24 uur van te voren uw afspraak verzet dan blijft uw aanbetaling geldig tot de volgende afspraak.

AFBELLEN

Bij het niet nakomen van de afspraak of  zonder tenminste 24 uur van tevoren af te bellen, vervalt de aanbetaling en kan het resterende bedrag bij u in rekening gebracht worden.

MOBILE TELEFOONS

Mobiele telefoons gaarne uitschakelen bij binnenkomst in mijn studio. Het is heel vervelend voor de mij om steeds die verschillende melodietjes aan te moeten horen. Ook kan het zijn wanneer de mobiele telefoon af gaat ik schrik en buiten de lijn schiet.

Het is dus verstandig om de mobiele telefoon uit te schakelen en voorkom dit soort situaties.

KINDEREN MEENEMEN

Kinderen onder de 12 worden niet toegelaten, ook niet onder begeleiding.

Benieuwd naar m'n werk of wil je gewoon wat ideeën opdoen? Bekijk dan de voorbeelden pagina.