X
Back to the top

SOUNDWAVES TATTOOS

Soundwave-Tattoos-Logo
Soundwave Tattoos™ zijn een geheel nieuwe manier om jezelf te uiten met behulp van kunst en technologie. Wat is persoonlijker, duurzamer en zinvoller dan een tatoeage? Een tatoeage die je kunt
afspelen.

Hoe werk het?

Download de Skin Motion™ app in App Store of Google Play.

Upload in de Skin Motion™ app of op de Skin Motion™ website de audioclip dat je wilt als een
Soundwave Tattoo.

Je neemt de Soundwave Tattoo stencil mee naar Dragonfish Tattoo’s.
Nadat ik de tatoeage heb geplaatst, upload je een foto van je tattoo. Deze moet je activeren om
tatoeage door de Skin Motion™ -app te laten afspelen.

De Soundwave Tattoo kan alleen geplaatst worden door een geregistreerde Soundwave Tattoo
artiest. Dragonfish Tattoo’s is een geregistreerde Soundwave Tattoo artiest.

Een combinatie van audioverwerking, beeldherkenning, computervisie en cloud computing om een mixed reality-ervaring te creëren.

Ja, zolang de vorm van het Soundwave-stencil dat door de Skin Motion™ -website is gemaakt, in het ontwerp aanwezig is. Het moet gemakkelijk herkenbaar zijn om te werken.

Enkele voorbeelden zijn:
de Soundwave-vorm vullen met een kleur of ontwerp, waardoor de binnenkant van de Soundwave leeg blijft, zodat het slechts een omtrek is, waarbij ontwerpelementen buiten de Soundwave-contouren worden geplaatst.

Soundwave Tattoo moeten op een plat oppervlak staan ​​en kunnen niet rond lichaamsdelen draaien.

Omdat het menselijk lichaam 3D is en niet vlak, maakt dit het plaatsen van een Soundwave Tattoo erg belangrijk! Gebogen Soundwave Tattoo zullen niet werken.

Je kunt meer dan één Soundwave Tattoo krijgen. Elk heeft zijn eigen activering nodig. Als je er meer dan één hebt, kunnen ze niet naast elkaar staan. Zorg ervoor dat de secundaire, derde en eventuele extra Soundwave Tattoo ver genoeg van de eerste verwijderd zijn dat ze niet tegelijkertijd op het camerascherm van de Skin Motion -app worden weergegeven.

Als er meer dan één Soundwave Tattoo op het scherm staat, probeert de Skin Motion app ze te identificeren en wordt deze niet correct afgespeeld, omdat er tussen beide wordt heen en weer geschakeld. Als u er meerdere wilt, overweeg dan om ze in verschillende delen van uw lichaam te plaatsen, zodat er niet tegelijkertijd twee geluidsgolven op het scherm verschijnen.

De kosten van de tatoeageprocedure worden bepaald en betaald aan Dragonfish Tattoo’s. De kosten voor het “Activeren” van een Soundwave-tattoo zodat deze kan worden afgespeeld met de Skin Motion -app is een eenmalige betaling van $ 39,99 en $ 9,99 elk jaar erna om deze te activeren.

Skin Motion™ biedt een 100% niet-goed-geld-terug garantie op de Soundwave Tattoo “Activering” binnen 15 dagen nadat de activering voltooid is wanneer je naar een geregistreerde Skin Motion™ tatoeëerder gaat.

Na het uploaden van een audiobestand en het maken van uw Soundwave stencil, kunt u uw Soundwave Tattoo-activering kopen. Nadat je het hebt getatoeëerd upload je een foto van je tattoo en wordt je Soundwave Tattoo verwerkt om de activering te voltooien. Dit proces kan tussen de 24 en 48 uur duren.

Foto’s zouden moeten zijn:

Genomen in een helder verlichte kamer met behulp van de flitser op uw telefoon

Uit de positie genomen waar je je telefoon zou vasthouden terwijl je de Soundwave Tattoo afspeelt met de Skin Motion-app.

Soundwave-tattoos werken met behulp van beeldherkenning. In het geval dat de tatoeage verandert, kunt u contact opnemen het ondersteuningsteam van Skin Motion en als er een probleem is, kan het mogelijk zijn om het opnieuw te activeren. Zoals bij elke tatoeage, zal de tatoeage na verloop van tijd normaal verouderen.

De resultaten en de kwaliteit van een tatoeage zijn de verantwoordelijkheid van de persoon die het krijgt. Het kiezen van de juiste artiest en het volgen van de juiste genezingsprocedures zijn de belangrijkste factoren in de kwaliteit van een tatoeage.

Er is een zekere tolerantie voor haar dat de app zal toestaan ​​voor dun of licht haar. Voor dikker haar of erg harige gebieden zal de app niet goed werken. De app moet de tatoeage meer kunnen zien dan het haar.

Daarom raden we je aan om een ​​Soundwave Tattoo te plaatsen in een gebied met minimaal, dun of lichtgekleurd haar of het haar te verwijderen dat eroverheen groeit.