X
X
Back to the top
X

OVER DRAGONFISH

IDEE

Heeft u al een idee maar krijgt u dit zelf niet op papier, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een intakegesprek. Hierin kunt u mij uw wensen vertellen en gaan we samen bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

ONTWERP

Ik neem uitgebreid de tijd en luister naar uw wensen. Samen gaan we op zoek naar uw ideale tatoeage. Bijna alles wat u op een plaatje kunt krijgen, is vertaalbaar naar een tatoeage. Heeft u een foto van een mooie bloem of iets anders, dan teken ik deze in de stijl die u wilt als tatoeage.

TATTOO ZETTEN

Nadat alles is besproken, zal de gewenste tatoeage doormiddel van een stencil op uw huid geplakt worden. Nadat u heeft aangegeven deze naar de wens is, zullen wij over gaan tot het daadwerkelijk plaatsen van uw tatoeage.

HYGIENISCH

Ik werk volgens de richtlijnen van de GGD. Voor het tatoeëren worden nieuwe steriele naalden gebruikt, deze worden na gebruik veilig weggegooid in de daarvoor bestemde naaldcontainer. De controle op het gebruik van inkt- en pigment stoffen wordt uitgevoerd door Voedsel en Waren Autoriteit.

TATTOO LATEN ZETTEN?
MAAK NU EEN AFSPRAAK!