X
Back to the top

HUISREGELS

Beste Klanten,

Wegens de coronavirus zijn wij genoodzaakt onze werkwijze iets te gaan veranderen per 11 mei.

Dit voor uw veiligheid, maar natuurlijk ook voor onze veiligheid. Bij het niet nakomen van de onderstaande regels helaas geen afspraak mogelijk.

Wij vragen u dan ook de onderstaande huisregels goed te lezen!!

 1. Bij ziekte: zoals hoesten, verkoudheid en/of andere klachten kunnen wij u niet in de zaak binnen laten. Geef dit vroegtijdig aan en wij zullen de afspraak kosteloos verplaatsen. Ik vertrouw daarop op uw eerlijkheid en gezond verstand. We moeten samen dit virus geen kans geven.
 2. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om met meerdere personen te gelijk een tatoeage te laten zetten. 1 persoon per afspraak. Tenzij er toestemming van een ouder nodig is, de ouder blijft in de wachtruimte gedurende het tatoeëren. Maximaal 1 ouder!
 3. Bij binnenkomst vragen wij uw handen te ontsmetten met de daarvoor aanwezige handalcohol. Hou bij binnenkomst 1,5 m afstand.
 4. Bij binnenkomst is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze gaarne meenemen! Indien echt niet mogelijk mogelijk kan u deze bij ons kopen. Deze blijft gedurende de hele afspraak op. In de zaak hangen ook gebruiksaanwijzingen om de masker op een veilig manier te gebruiken. Volg deze netjes op!!
 5. Mondkapje pas verwijderen als u buiten de zaak bent.
 6. Raak zo min mogelijk in de zaak aan!!
 7. Tijdens de afspraak en het tatoeëren zal de ik een mondkapje/beschermbril etc dragen.
 8. Gebruik van toilet is helaas momenteel niet mogelijk (i.v.m. besmettingsgevaar) Voor de afspraak nog even thuis gebruik maken van het toilet!!!
 9. Koffie en thee kunnen wij even niet aanbieden vanwege besmettingsgevaar.
 10. Indien mogelijk intakegesprekken via videobellen.
 11. Het toestemmingsformulier zal u digitaal toegestuurd worden. Deze volledig ingevuld en getekend meenemen. Ook legitimatie meenemen!

Wij begrijpen dat deze maatregelen niet allemaal even comfortabel zullen zijn, maar momenteel erg noodzakelijk zodat wij onze werkzaamheden op een veilige manier kunnen blijven uitvoeren. Wij zijn nou eenmaal een contactberoep waar 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Wij werken al volgens de hygiënerichtlijnen van de GGD maar moeten door de coronavirus deze extra verscherpen.

Hartelijk dank voor uw begrip en samenwerking!

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de zaak om weer mooie tatoeages te zetten.