Voor het zetten van een tatoeage werk ik uitsluitend op afspraak.

Maak gewoon eens een afspraak om langs te komen om je wensen door te spreken en vervolgens een datum af te spreken. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om kennis te maken en vragen te stellen.

Als je ver weg woont en je wil een prijs weten dan kunt je mij het beste een email sturen met daarin voorbeeld van je tatoeage. Vermeld daarbij het formaat(lengte en breedte in centimeters), de plek, kleur of geen kleur, tekst, lettertypes etc. Zonder deze gegevens kan ik geen prijsopgave geven via de mail. Mocht je op de afspraak komen met een ander formaat en/of andere aanpassingen kan dit invloed hebben op de via de mail doorgegeven prijs van de tatoeage.

Ik kan niet zomaar een prijs geven voor een Tatoeage via de telefoon, mail en facebook.

Ik heb geen vaste uurprijs. De prijs is geheel afhankelijk van de tatoeage zelf, het formaat, de plek, kleur of geen kleur.

Wel heb ik een starttarief van € 50,- dit is natuurlijk inclusief 1 keer bijwerken (mocht dit nodig zijn).

Dit starttarief is voor alle kleine tatoeages (ook al wilt u maar 1 letter laten zetten, ik moet toch een nieuwe naald, inkt en andere materiaal gebruiken, wat hierna wordt weggegooid) Als je vragen hebt wat betreft de prijs van een tatoeage is het beter om een afspraak te maken om langs te komen in de studio.

Ik neem uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar jouw ideale tattoo. Eigenlijk is bijna alles dat je op een plaatje kunt krijgen, vertaalbaar naar een tatoeage. Heb je een foto van een mooie bloem, dan tekenen we deze als tattoo in de stijl die je wilt. Een plaatje van internet is natuurlijk prima, maar aarzel niet om zelf foto’s te maken van het onderwerp van jouw keuze. Probeer het zo origineel en uniek mogelijk te maken. Wat je ook kiest, denk er wel goed over na: een tattoo heb je voor de rest van je leven!

Voor letters en schrift kun je de lettertypen op je eigen computer gebruiken. Heb je hier niet genoeg aan, bekijk danDafont.com of Fontspace.com Hier kun je meteen jouw tekst in verschillende stijlen zien. Vermeld altijd de naam van het lettertype dat je hebt uitgezocht aan mij.


Racistische of anderzijds aanstootgevende tattoos, tattoos op hoofd of gezicht worden bij mij niet gezet.

Het is ook mogelijk meerdere afbeeldingen te combineren en daar één tattoo van te maken. Dit zal altijd in overleg gebeuren.

Neem printjes of foto’s mee van het onderwerp of voorbeelden van de stijl die je mooi vindt. Je kunt een eigen tekening maken, zodat we die als basis kunnen gebruiken. Ik help je graag om een unieke tattoo te ontwerpen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter ik de tattoo voor jou kan maken. Vergeet ook niet een indentiteitsbewijs mee te nemen.

Als je vragen hebt, maak dan eventueel een vragenlijstje, zodat je niets vergeet.
Denk er ook over na of het ontwerp past bij het lichaamsdeel waar het op komt. Een mini-vlindertje staat prachtig op je pols, maar ziet er op je schouder al snel uit als een klein vlekje.

Er kan een aanbetaling gevraagd worden van 25% van de voor elke gemaakte afspraak. Begrijp dat ik voorafgaand aan jouw afspraak tijd in je investeert. De aanbetaling is om dit te compenseren indien je niet op de afspraak verschijnt.

Je aanbetaling vervalt, indien je korter dan 24 uur van tevoren de afspraak afzegt of verzet. Helaas kan er geen rekening gehouden worden met jouw overmachtssituatie en blijft ik met een lege stoel voor de gereserveerde tijd.